skipnavigation

Wilt u uw zakenreizen efficiënter regelen?

Neemt het zoeken en boeken van business travel steeds meer van uw tijd in beslag? Zakenreisorganisatie Carlson Wagonlit Travel regelt uw gehele reis en levert daarbij inzichten die bijdragen aan een efficiënter zakenreisbeleid.

 

Klanten van Carlson Wagonlit Travel maken gebruik van:

 

Bent u al klant?

Ga direct naar de boekingspagina

 

We helpen u

Wilt u de best passende vliegtickets en gunstig gelegen hotels boeken en informatie ontvangen over de veiligheid op uw eindbestemming?

We helpen bedrijven van elke omvang het zakelijk reisbeleid slim en efficiënt in te richten.

 

Meer

 

Hoe het werkt

Uw zakenreizigers gaan goed geïnformeerd en veilig op reis dankzij onze innovatieve en technologische producten.
 

Waar ter wereld zakenreizigers zich ook bevinden, ze staan altijd in contact met de travel manager of boeker van hun bedrijf.

 

Meer

 

CWT Onderzoek

Regelmatig op zakenreis? Meer inzicht in kosten? We helpen u graag op weg. Ons onderzoeksinstituut onderzoekt ontwikkelingen in onze industrie. Volg ons voor meer inzicht in zakenreizen.

 

We adviseren u graag. Bel ons sales managers +31 (0)20 2000 275.

 

Meer

 

EENVOUDIG ZAKENREIZEN BOEKEN

TRAVEL MANAGERS
  • Controle op reisuitgaven
  • Inzicht in de kosten
  • Een efficiënt reisbeleid 

 

BOEKERS
  • Persoonlijke service 
  • Tijdsbesparing 
  • Gebruikersgemak

 

ZAKENREIZIGERS
  • Goed voorbereid op zakenreis
  • Reisadvies van deur tot deur
  • Ondersteuning onderweg

 

Onze ERM Forecast is uit. CWT Energy, Resources & Marine – de specialistische afdeling van Carlson Wagonlit Travel (CWT) voor de maritieme en offshore branche - publiceert haar jaarlijkse prognose voor zakelijke reiskosten en reistrends.

 

Het onderzoek geeft reisinkopers uitgebreide inzichten die hen helpen bij het plannen en budgetteren voor het komende jaar.

Onderzoek naar zakenreizen

Reisinformatie en advies voor zakenreizigers op het moment dat zij dat nodig hebben. Lees alles over gepersonaliseerde dienstverlening en online adoptie voor business travel in ons jaarlijkse trendonderzoek
 

 

Dé zakenreisapp

U gaat georganiseerd en geïnformeerd op reis met onze zakenreisapp CWT To Go™. Deze biedt u alles wat u onderweg nodig hebt. Uw reisschema, persoonlijke reisprofiel en real-time informatie over eventuele vertragingen en calamiteiten. Check in voor uw vlucht via de app en boek ook uw hotelovernachting. Wel zo handig als de plannen onderweg wijzigen.

 

Meer informatie

 

DOWNLOAD NU