skipnavigation

We helpen u

Ondersteuning bij de organisatie van zakenreizen

Zakenreisorganisatie Carlson Wagonlit Travel helpt u bij de organisatie van uw zakenreizen, meetings & events. We ondersteunen travel managers bij het opzetten en onderhouden van een sterk reisbeleid. We bieden bedrijven tools om kosten inzichtelijk te maken en doen er alles aan om te zorgen dat reizigers een stressvrije en prettige reiservaring hebben op elke business trip die zij maken.

 

Onze onderzoekstak CWT Solutions Group geeft travel managers meer achtergrond en kennis over zakenreizen in het algemeen en kansen om uw business travel beter in te richten. Voor bedrijven in de Marine en Offshore branche hebben wij speciale serviceteams, die feilloos hun weg weten in de wereld van crew replacements en reizen naar afgelegen gebieden. 

 

Boekt u uw zakenreizen al bij Carlson Wagonlit Travel? Informeer dan ook eens naar de besparingskansen op meetings & events voor uw organisatie.

 

 

 

Zakenreizen
organiseren

Boek uw vliegtickets, hotelovernachtingen, treinkaartjes en huurauto’s via Carlson Wagonlit Travel. Dankzij onze wereldwijde inkoopkracht bent u verzekerd van de scherpste tarieven.

 

Onze rapportagesystemen geven inzicht in de reisuitgaven en helpen travel managers bij het optimaal inrichten van het zakenreisprogramma. Onze kennis en ervaring helpen uw reizigers aan een prettige reiservaring en zorgen dat de kosten voor zakenreizen beheersbaar blijven.

 

 

 

Zorg voor
zakenreizigers

Zakenreizigers zijn graag productief tijdens hun trip. Een comfortabele reis en een hotel in de buurt van hun zakelijke bestemming is daarom van belang. Daarom denken we tijdens het boekingsproces al mee. Reizigers ontvangen vooraf informatie over de meest geschikte hotels en aanverwante zaken als visa of vaccinaties. 

 

Klanten maken gratis gebruik van de app CWT To Go. Daardoor is altijd alle belangrijke reisinformatie binnen handbereik.

 

 

 

 

 

Meetings
& events

Evenement, productlancering of binnenkort een bedrijfsfeestje te vieren? De specialisten van CWT Meetings & Events organiseren al uw evenementen tot in de kleinste details.

 

Heeft u al eens nagedacht over een strategische planning voor uw meetings? CWT Meetings & Events helpt bedrijven bij het opzetten van een gedegen Strategic Meetings Management programma. We geven u inzicht in de kosten en besparingskansen en zorgen samen voor succesvolle meetings voor uw bedrijf.

 

 

 

Energy,
resources & marine

Bent u werkzaam in de Marine & Offshore branche? Dan weet u als geen ander dat de aanpak van zakenreizen voor uw sector extra aandacht vraagt. U kunt terecht bij CWT Energy, Resources & Marine (ERM).

 

Deze gespecialiseerde tak van CWT helpt marine & offshore bedrijven bij de organisatie van zakenreizen naar de grootste havensteden ter wereld en crew replacements op de meest afgelegen wereldwijde locaties. U kunt vertrouwen op onze expertise ter plekke zodat u snel en veilig arriveert.

 

 

Bekijk onze onderzoeken en case studies die u helpen bij het optimaliseren van uw reisprogramma. 

Naar de publicaties