skipnavigation

Zakenreisorganisatie

Effectief zakenreisbeleid, productieve zakenreizigers

Gaan er binnen uw organisatie regelmatig medewerkers op zakenreis? Wilt u dat de reizigers zorgeloos en goed geïnformeerd aan hun business trip beginnen? Zakenreisorganisatie Carlson Wagonlit Travel (CWT) helpt u graag om uw medewerkers succesvol en productief te laten zijn in het buitenland.

 

Daarom staan wij 24 uur per dag 7 dagen per week klaar voor onze klanten en ondersteunen hen bij het effectief organiseren van het zakelijk reisbeleid. Of u uw zakelijke reizen telefonisch of online boekt, maakt daarbij voor ons geen verschil. Onze tools en services zijn ingericht op proactief advies over de veiligheid van uw medewerkers en signaleren besparingskansen zonder het welzijn van reizigers uit het oog te verliezen.

 

Wilt u de organisatie van uw zakenreizen naar een hoger niveau brengen? Dan helpen wij u graag. Neem contact op met onze salesafdeling voor meer informatie over een efficiënte organisatie van uw zakenreizen.

 

We zijn van 9.00 tot 17.00 bereikbaar via +31 (0)20 2000 275.

 

 

Wilt u geen uren
uitzoekwerk meer?
Snel on- en offline boeken?
We staan 24/7 voor u klaar!

 

 

Altijd up-to-date informatie over uw reis? Download onze gratis app,
check-in voor uw vlucht, volg
gatewijzigingen én boek uw hotels.

 

 

Heeft u een goed inzicht in
uw zakelijke reiskosten?
Houd het overzicht via de gratis
CWT reisstatistieken.

 

 

Besparen op uw zakenreizen?

Simpele wijzigingen in de manier waarop zakenreizen worden georganiseerd, kunnen al flinke besparingen opleveren. Zakenreisorganisatie CWT helpt bedrijven - van elk formaat - bij de organisatie van hun zakelijke reizen en een effectief beheer van het reisbeleid.

 

We kijken ook graag naar besparingskansen voor uw bedrijf. Denk aan consolidatie van uw business travel wereldwijd, verhogen van de online adoptie, lagere hotelkosten en de opzet van een effectief zakenreisbeleid.
 

Meer

 

 

Altijd en overal
bereikbaar?

Door middel van hedendaagse reistechnologie assisteren wij reizigers tijdens elk onderdeel van hun reis. Stel; u reist van Amsterdam naar London. Dan boekt u uw vlucht en hotel met de online booking tool. 

 

Met behulp van onze app checkt u voor vertrek in voor uw vlucht en bekijkt u alvast hoever het lopen is naar uw gate. U betaalt voor in uw hotel met een virtual credit card. Tijdens uw reis houdt u onkosten bij door afschriften te fotograferen. Eenmaal thuis hoeft u uw manager alleen nog te notificeren dat uw declaratie klaar staat voor goedkeuring.

 

Meer

 

Zorgeloos
op zakenreis?

Een zakenreiziger is succesvol en productief als hij zorgeloos en goed geïnformeerd op pad kan gaan. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij. We zijn daarom 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar voor reizigers.

 

Een goede werk/privé-balans van uw zakenreizigers is mede bepalend voor het succes van uw bedrijf. Reizigers kunnen bij ons terecht voor reisadvies voorafgaand, tijdens en na hun reis. Via onze gratis app CWT To Go™ kunnen reizigers op elk moment informatie inwinnen over hun aanstaande reis en hun bestemming.
 

Meer

   

Zakenreisorganisatie CWT assiteert u bij... 

Een efficiënt reisbeleid

We helpen u graag bij het opstellen en inrichten van een effectief zakenreisbeleid. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met de reiswensen en voorkeuren van uw reizigers.

Reizigersveiligheid

U wilt dat uw reizigers veilig en goed geïnformeerd op reis kunnen gaan. Dat betekent het vermijden van risico’s en het tijdig informeren als reisplannen veranderen door onvoorziene omstandigheden. CWT heeft de kennis en technologie in huis om de veiligheid van uw zakenreizigers wereldwijd te garanderen.

Naleving van het reisbeleid

Informeer uw reizende medewerkers duidelijk over de (on)mogelijkheden binnen uw zakelijke reisbeleid. Het levert besparingen op voor uw reisbudget. We bieden tools om u hierbij te ondersteunen.

End-to-end services

Maak uw zakenreis compleet en boek bij uw vlucht direct uw hotel. U kiest bij Carlson Wagonlit Travel zelf het hotel dat uw zakelijk verblijf aangenaam maakt. Op welke manier u ook boekt, u bent verzekerd van de beste prijzen met onze 'best rate guarantee'. (Terms & conditions apply.)


Optimaliseer uw reisprogramma. We onderzoeken constant hoe dat het beste kan.

Wilt u uw reisprogramma nog verder optimaliseren? CWT Solutions Group kan u daarbij helpen.

 

Meer weten?


 

 

CWT TO GO

Geef zakenreizigers onderweg controle over hun zakenreis. Onze gratis app CWT To Go informeert reizigers en biedt hen behulpzame toepassingen om direct te anticiperen op plotselinge wijzigingen, zonder uw reisbeleid uit het oog te verliezen.